perjantai 10. elokuuta 2012

Marianne-muffinssit


Ohjeen löysin Mimmin blogista, muutaman pienen muutoksen tein. Marianne-rouhetta laitoin itse 1 pussillisen (150g), mutta hieman pienempikin määrä riittäisi, eli mitä karkkisempia haluaa niin sitä enemmän rouhetta Hymy Todella helppoja ja nopeita tehdä, sähkövatkainta ei tarvita.

Ohje (12 kpl):
2 kananmunaa
1 dl sokeria
½ dl maitoa
100 g sulatettua voita/margariinia
1½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
½ - 1 pss Marianne crushia

Sekoita munat ja sokeri kulhossa vaikkapa lusikalla. Lisää joukkoon sulatettu huoneenlämpöinen rasva ja maito. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään, siivilöi seos taikinan joukkoon. Lisää Marianne crush viimeisenä. Jaa taikina muffinssivuokiin, paista 200 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.

4 kommenttia:

  1. Tuli tosi hyviä! Laitoin suklaarouheen sijasta marianne rouhetta, ja tuli hyviä! Sähkövatkainta kyllä käytin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatkaamalla tulee varmaan vielä muhkeampia.

      Poista
  2. Todella mainio ja helppo ohje. Lemppariversioni on kun laitan maitosuklaa ja valkosuklaapalasia. Kunnon suklaaunelma :D Olen tehnyt tätä myös ihan perusjauhoilla kun ei gluteenittomia vieraita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuperäinen Mimmin julkaisema ohje olikin vehnäjauhoille, itse testasin ohjeen gluteenittomana (ja sokeria taisin alkuperäisestä vähentää) ja totesin toimivaksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...