Tällä ohjeella tulee vahvaa, mutta jälkimaultaan pehmeää
sinappia. Todella helppoa ja nopeaa valmistaa, mutta makujen kannattaa antaa
tasaantua muutaman päivän ajan. Vielä ennättää siis juuri sopivasti kinkulle
kaveriksi. Ohje on otettu Valion vanhasta jouluohjeita sisältävästä lehtisestä.
Ohje:
100 g sinappijauhetta
1½ dl sokeria
1 rkl perunajauhoja
1 kananmuna
2 dl kuohukermaa
n. 1½ dl maustekurkkujen lientä
Mittaa muut ainekset paitsi kurkkujen liemi kattilaan ja
sekoita. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Nosta seos liedeltä
sivuun ja sekoita joukkoon maustekurkkujen lientä vähän kerrallaan, kunnes
sinappi on sopivan paksuista. Kaada purkkiin ja laita kylmään, anna mausta pari
päivää ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!