perjantai 27. helmikuuta 2015

Vaniljaiset marjakulhot



Tässä helpossa jälkiruoassa on tuorejuuston pehmeyttä, marjojen raikkautta ja muromyslin rapeutta. Muromyslinä käytin Semperin gluteenitonta kauramuromysliä, josta valitsin maustamattoman version. Erityisen hyvää tämä on tuoreista marjoista, mutta myös pakastetut käyvät tähän hyvin.

Ohje (5 annosta):
5 dl marjoja (esim. vadelmia ja mustikoita)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
0,75 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria

Vatkaa kerma sokerin kanssa vaahdoksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja vaniljasokeri. Kokoa kulhoihin kerroksittain mysliä, tuorejuustotäytettä ja marjoja.



2 kommenttia:

  1. Tämä on todella hyvä ohje. Maistuu ihanalta, vaikka laitoin vaniljasokeria paljon vähemmän, kuin ohjeessa. Ja sokerina käytin intiaanisokeria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makeutusta voi näissä helposti muokata, eikä vaikuta rakenteeseen. Mukava kuulla, että olet tykännyt ohjeesta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...