maanantai 26. toukokuuta 2014

Savukalawrapit


Testasin Schärin Wraps -tortillalettuja ja tykästyin. Letut myydään sopivankokoisissa 2 kpl pakkauksissa ja ne ovat ns. normaalikokoisia eivätkä mitään minejä. Ainakin kylmissä wrapeissa nämä toimivat mainiosti, eikä täytetty wrap kuivahtanut edes jääkaappisäilytyksessä. Täytteenä näissä oli savukalaa, tarkemmin sanottuna kotona savustettua lahnaa. Myös mikä tahansa muu savustettu ja jäähdytetty kala käy näihin täytteeksi.

150 g ruodotonta savukalaa (esim. lohi tai siika)
100 g kermaviiliä
100 g ruohosipulituorejuustoa
30 g kurkkua
1 pieni punasipuli
2 tl sitruunamehua
Jääsalaattia


Paloittele kala, sipuli ja kurkku melko pieniksi palasiksi. Sekoita kermaviili ja tuorejuusto ja mausta sitruunamehulla. Lisää tuorejuustoseoksen joukkoon kala, sipuli ja kurkku. Jaa täyte tasan kahdelle wrap-letulle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Silppua täytteen päälle jääsalaattia ja rullaa wrapit tiiviiksi rulliksi. Leikkaa molemmat rullat keskeltä hieman vinoittain puolikkaiksi ja tarjoile kylminä.


Schärin wraps -tortillaletut myydään tämmöisissä pakkauksissa. Näitä löytyy ainakin isoista marketeista.

5 kommenttia:

  1. Mulla on oiva wrap ohje, se tehdään perunasta. Kaivan sen joku päivä reseptikansiostani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mielenkiintoiselle! Käytetäänkö peruna noihin tortillalettuihin vai täytteeseen?

      Poista
  2. Löytyi: 600g peruna raastetta, 1 muna, suolaa ja pippuria. Perunoista pitää rutistaa liika vesi pois. Leivinpaperi uuninpellillä voidellaan rypsiöljyllä. Levitetään perunaraaste siihen koko alueelle ja paistetaan uunissa 175asteessa 20-25minuuttia. :) Annetaan jäähtyä ja täytetään miten mielii, kääritään rullalle ja tarjotaan suolaspalana tai viipaloidaan valmiiksi annospaloiksi. Hyvä gluteeniton ohje.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa mielenkiintoiselle! Tulee varmaan vähän perunarieskamainen lätty. Pitäisi testata :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...