keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Vuohenjuusto-tomaattisnacksit


Lupailin aiemmin Facebookin puolella, että lähiaikoina tulee reseptiä valmistaikinalle. Taikinana näissä käytin Schärin Millefoglie -taikinaa, joka oli todella helppo käytettävä ja maultaan sopivan neutraali niin suolaiseen kuin makeaankin leivonnaiseen. Nämä herkkupalat maistuivat hyvin myös ei-keliaakikoille.

Ohje (n. 12 kpl):
200g vuohenjuustoa
2-3 tomaattia
Tuoretta basilikaa

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Ota taikinasta muotilla pyöreitä paloja ja aseta palat leivinpaperoidulle pellille. Leikkaa vuohenjuusto yhtä moneen viipaleeseen kuin mitä taikinapaloja on ja aseta juustoviipaleet taikinapalojen päälle. Leikkaa tomaatit siivuiksi ja laita vielä viimeisenä tomaattisiivut juustosiivujen päälle. Paista 225 asteessa 12 minuuttia ja anna jäähtyä. Koristele leivonnaiset basilikalla ennen tarjoilua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...