sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kylmäsavulohipasta täysjyvä fusillista




Meillä ollaan helppojen ja nopeiden pastaruokien ystäviä. Kylmäsavulohesta valmistuu pienellä vaivalla todella paistuva pasta-annos, jonka valmistamisessa ei voi epäonnistua.

Kylmäsavulohipasta


200 g kylmäsavulohta paloiteltuna
1 sipuli
10 g voita
200 g creme fraichea
½ dl ruokakermaa
1 rkl sitruunamehua
ruohosipulia
mustapippuria
(suolaa)


Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon pienitty sipuli. Anna sipulin kuullottua ja lisää tämän jälkeen lohipalat pannulle lämpenemään. Kaada joukkoon ruokakerma ja creme fraiche. Silppua kastikkeeseen vielä ruohosipulia ja mausta mustapippurilla ja sitruunamehulla. Lisää tarvittaessa hieman suolaa. Kaada kastike kypsän ja valutetun pastan joukkoon. 

4 kommenttia:

  1. Hei! Löysim blogisi kun googlettelin gluteenittomia reseptejä ja olen erittäin innostunut! Näyttää pahasti siltä että mulla taitaa olla ärtyneen suolen oireyhtymä eli joudun luopumaan monista lemppariruuistani :( Ymmärsinkö oikein että reseptisi sopivat fodmap-ruokavaliota noudattavalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtaosa soveltuu, mutta esimerkiksi maitotuotteista kannattaa valita laktoosittomat vaihtoehdot (resepteissä en erikseen laktoosittomuutta mainitse, jokainen voi valita itse). Katso reseptien ainesosat läpi ja muuta tarvittaessa epäsopivat ainesosat joksikin muuksi (esim. sipulin voi korvata tai jättää pois, samoin hedelmät vaihtaa sopiviin).

      Poista
  2. Hei! Tämä sinun blogisi on ihan uskomaton. Ihanaa, että jaksat kehitellä reseptejä sekä jakaa niitä tänne meille muiden kokeiltavaksi. Itse olen ollu 3 vuotta gluteenittomalla ja vasta nyt löysin tämän (kun olit ensin käynyt tykkäämässä instassa leipomikuvaani). Kokeiluun lähtee ainakin jo heti viikonloppuna laskiaispulla. :) Sekä jatkossakin reseptisi ovat varmasti kovassa käytössä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...