keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pizzat tortillapohjiin




Schärin uudet Wraps-tortillapohjat toimivat myös pizzapohjina, jos tahtoo tehdä pizzan nopeasti valmispohjaan. Pohjasta tulee selkeästi pehmeämpi kuin mitä pizzapohja yleensä on, mutta tortillaletut ovat sopivan neutraaleja pizzapohjiksi ja pizza on helppo leikata. Molemmista ohjeista tulee 2 pientä pizzaa.



Ohje 1:
1 dl yrttimaustettua tomaattimurskaa
3 dl juustoraastetta
1 dl ananaspaloja
1 punasipuli
noin 10 siivua pepperonia

Laita tortillapohjat leivinpaperoidulle pellille ja levitä päälle tomaattimurska sekä juustoraaste. Lisää juustoraasteen päälle ananas, sipuli ja pepperonit. Paista 225 asteessa 7-10 minuuttia.





Ohje 2:

1 dl yrttimaustettua tomaattimurskaa
100 g viipaloitua mozzarellaa
1 pkt ilmakuivattua kinkkua (noin 150g)
3 dl juustoraastetta
rucolaa

Laita tortillapohjat leivinpaperoidulle pellille. Levitä pohjien päälle yrttimaustettua tomaattimurskaa ja juustoraastetta. Laita juustoraasteen päälle mozzarellaviipaleet ja reilusti ilmakuivattua kinkkua. Paista 225 asteessa noin 7-10 minuuttia. Lisää kypsän pizzan päälle rucolaa.

6 kommenttia:

  1. oi että tulikin hyviä! Vaikka minä käytin miehen mieliksi tonnikalaa ja ananasta :)

    VastaaPoista
  2. Näillä pohjilla on kyllä nopea tehdä pizzaa :)

    VastaaPoista
  3. En ole koskaan tehnyt mitään gluteenitonta evästä ja nyt olisi illanistujaisiin sellaista tehtävä! Törmäsin blogiisi juuri äsken sopivasti ja tällainen nopea kysymys että saako noita Schär-tuotteita ihan normikaupasta? -Milla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä Wraps-tortilla lettuja saa pääsääntöisesti Citymarketeista (S-ryhmän valikoimissa eivät ole). Mikäli et näitä löydä, niin Moilasen pakasteena myytävät tortillat (punainen pussi, yleensä gluteenittomien leipien luona pakastealtaassa) käy myös hyvin näihin ja niitä saa yleensä kaikista Prismoista ja Citymarketeista sekä myös pienemmistäkin kaupoista.

      Poista
    2. Ainiin, mikäli olet ensimmäistä kertaa tekemässä gluteenitonta, kannattaa tutustua tähän vinkkilistaan: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi/2012/08/muistilista-gluteenitonta-leipovalle.html

      Poista
  4. Kiitos paljon vastauksesta ja vinkeistä! :) -Milla-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...