250
g (½ pkt) Schär Fusilli –pastaa
1
punasipuli
2
rkl balsamicoa
1
rkl oliiviöljyä
Ripaus
suolaa
Ripaus
mustapippuria
250
g mozzarellaa
250
g kirsikkatomaatteja
½
nippua Frisée –salaattia
Tuoretta
basilikaa
Kuori
ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Kaada balsamico ja oliiviöljy sipulirenkaiden
joukkoon, mausta pienellä määrällä suolaa ja mustapippuria. Jätä sipulit
marinoitumaan noin puoleksi tunniksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
kypsäksi ja jäähdytä. Paloittele mozzarella sopivan kokoisiksi paloiksi ja
paloittele kirsikkatomaatit 2-4 osaan, lisää molemmat ainekset pastan joukkoon.
Revi salaatti ja basilikan lehdet ja lisää pastaseokseen. Lisää salaattiin
viimeisenä marinoituneet punasipulit liemineen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!