torstai 19. kesäkuuta 2014

Kolmioleivät kinkkutäytteellä

Kolmioleipiä on helppo tehdä itse ja gluteenittomanahan näitä ei edes kaupasta saakaan. Täyte on samanlaista kuin voileipäkakkuihin käytettävät täytteet ja tätäkin voisi hyvin käyttää kinkkukakun täytteenä (tosin voileipäkakkuun ei haittaisi, vaikka ranskankermaa laittaisi 200g purkin, tulisi himpun löysempää täytettä).Leipinä käytin tällä kertaa Schärin uusia pakasteleipiä ja testailin täytettä niin tummaan kuin vaaleaankin leipään. Molemmat leivät ovat hyviä ja täyte kävi mainiosti molempiin. 

1 pkt Schär Vital tai Classic -pakasteleipää
200 g Creme Bonjour Paahdettu sipuli –tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
50 g paprikaa
150 g savukinkkukuutioita
½ tl mustapippurirouhetta
5 vartta ruohosipulia
Persiljaa

Nosta leipäviipaleet sulamaan. Paloittele paprika kuutioiksi ja hienonna ruohosipuli sekä persilja. Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma tasaiseksi seokseksi ja lisää joukkoon kinkkukuutiot, paprika, ruohosipuli sekä persilja. Mausta seos mustapippurirouheella. Levitä täytettä reilusti leipäviipaleelle ja nosta toinen viipale päälle. Leikkaa poikittain kolmioleiväksi. Tee sama lopuille leiville.

2 kommenttia:

  1. Matkavinkki: Lontoossa söin kesällä gluteenittomia valmiskolmioleipiä (olivat herkullisia)! M&S free from -tuotesarjassa oli muitakin gluteenittomia herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin joskus jostakin britti-blogista, että Mark & Spenceriltä saa leipiä :) Nythän se ketju on tulossa Suomeenkin, joten odotan mielenkiinnolla, tuleeko myös tuo heidän Free from -sarja täälläkin valikoimiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...