torstai 17. huhtikuuta 2014

Hedelmä-rahkapalat


Tässä ohjetta taas valmistaikinalle. Nämä on vähän kuin viinereitä, mutta rahka tasoittaa mukavasti marmeladin makeutta. Osan tein appelsiinilla ja osan aprikoosilla. Marmeladista kannattaa tarkistaa, että on varmasti paistonkestävää.

Hedelmä-rahkapalat

100 g maitorahkaa
1 rkl kermaa
1 pieni kananmuna
½ dl sokeria
aprikoosi- tai appelsiinimarmeladia (paistonkestävää)

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita maitorahka, kerma, kananmuna ja sokeri. Leikkaa taikina samankokoisiksi suorakulmioiksi ja pursota jokaisen taikinapalan päälle raidat marmeladista ja rahkaseoksesta. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...