maanantai 24. kesäkuuta 2013

Mansikkatorttu


Tortun pohja on tehty vuoalla, joka jättää pohjaan valmiiksi syvennyksen täytettä varten. Pohja on normaali gluteeniton 3 munan kakkupohja tehtynä tällä ohjeella. Täytteenä Sallisen vaniljakreemijauheesta tehtyä kreemiä, kermaa ja mansikoita. Tällä kertaa ei ollut tuoreita mansikoita tähän hätään, joten tehtiin sitten pakastetuista :) Hyvin maistui näinkin.

Alla vielä kuva täyttämättömästä torttupohjasta:


2 kommenttia:

 1. Tällainen vuoka onkin se vanha paljon käytetty, ainakin ne teräksiset ovat kovin vanhoja...nykyiset jo pinnoitettuja. Pitääpä kaivella kaapin perukoilta taas käyttöön tällainen vuoka. Taatusti herkulliset päällykset.

  Minulla on ollut viimisen vuoden ajan kaikenlaista häslinkiä blogini osoitteen kanssa. Saattaisitko vaihtaa listaasi tämän vuodatuksen osoitteen....com päätteinen kaapattiin vuosi sitten ja se vie milloin minnekin sivuille... http://mimminkeittio.vuodatus.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on sellainen uusi pinnoitettu versio. Äidillä aikanaan oli se teräksinen, mutta se hukkui ajan myötä ja pitkään etsin uutta tällaista, ennen kuin näitä kauppoihin taas ilmestyi. Todella näppäriä näin kesällä kun voi täyttää tuoreilla marjoilla.

   Ihmettelinkin kun blogisi katosi, kävin nyt päivittämässä tuon osoitteen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...