tiistai 29. heinäkuuta 2014

Pastasalaatti mozzarellalla ja tomaatilla



250 g (½ pkt) Schär Fusilli –pastaa
1 punasipuli
2 rkl balsamicoa
1 rkl oliiviöljyä
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippuria
250 g mozzarellaa
250 g kirsikkatomaatteja
½ nippua Frisée –salaattia
Tuoretta basilikaa


Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Kaada balsamico ja oliiviöljy sipulirenkaiden joukkoon, mausta pienellä määrällä suolaa ja mustapippuria. Jätä sipulit marinoitumaan noin puoleksi tunniksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi ja jäähdytä. Paloittele mozzarella sopivan kokoisiksi paloiksi ja paloittele kirsikkatomaatit 2-4 osaan, lisää molemmat ainekset pastan joukkoon. Revi salaatti ja basilikan lehdet ja lisää pastaseokseen. Lisää salaattiin viimeisenä marinoituneet punasipulit liemineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...