Sivut
Etusivu
Keliakia
Käyttämäni jauhot
Psyllium ja ksantaani
Linkkejä
▼
sunnuntai 16. lokakuuta 2016
Omena-mantelipiiras
›
Moilas Gluten-Free:lta on tullut kauppoihin uutuustuotteena gluteeniton murotaikina . Testasin taikinaa ja pidin lopputuloksesta siinä...
4 kommenttia:
lauantai 19. syyskuuta 2015
Puolukkapiirakka (pellillinen)
›
Puolukkapiirakka on yhtä aikaa makeaa ja kirpeää. Pinnalle tuleva makea muruseos tasapainottaa puolukan kirpeyttä ja esimerkiksi ...
9 kommenttia:
torstai 17. syyskuuta 2015
Tosca-omenakakku
›
Rapea tosca ja pehmeäksi taikinassa kypsynyt omena ovat vastustamaton yhdistelmä. Syksyn makuja parhaimmillaan. Ohjeen olen alunp...
3 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio