tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post9159017208807727906..comments2022-06-14T15:21:31.834+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Appelsiini-suklaakakkuAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-7808369469625768822017-05-25T12:09:42.388+03:002017-05-25T12:09:42.388+03:00Hei, jos haluaa tehdä tupla-annoksen isompaan vuok...Hei, jos haluaa tehdä tupla-annoksen isompaan vuokaan, mikä olisi hyvä määrä kananmunia?Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-6674926510886744062014-12-05T00:33:27.403+02:002014-12-05T00:33:27.403+02:00Kaikki vuoassa paistettavat leivonnaiset kannattaa...Kaikki vuoassa paistettavat leivonnaiset kannattaa paistaa uunin alemmalla tasolla, silloin ne paistuvat tasaisimmin. Leivinjauhe kannattaa aina sekoittaa jauhoihin, että se sekoittuu taikinaan tasaisesti. Tässä ohjeessahan kohotusaine on jo mukana jauhoseoksessa, joten sen suhteen pääsee helpolla. Kahvikakut eivät yleensäkään kohoa ihan samalla tavalla kuin vaikkapa täytekakkupohjat, sillä taikinassa oleva rasva tekee siitä hieman raskaamman, mutta yleensä niiden pitäisi nousta noin 3-5cm vuoassaan vähän kakusta riippuen. Tämä taikina on hyvin pieneen vuokaan sopiva, joten kannattaa kiinnittää huomiota myös vuoan kokoon. Isoissa vuoissa ei pieni taikina kovin paljoa kohoa, kun pinta-ala on niin suuri. Tätä kannattaa kokeilla, on helppo leipoa ja maistuva.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-45151391931597939522014-12-04T19:51:21.359+02:002014-12-04T19:51:21.359+02:00Mulla on ongelmia saada vuokakakut kohoamaan..olis...Mulla on ongelmia saada vuokakakut kohoamaan..olisko mitään vinkkejä ? Paistetaanko tämä alimmalla tasolla? Näyttää upealta :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-1680375699942456582014-12-04T04:05:08.613+02:002014-12-04T04:05:08.613+02:00Kiitos :) Ei muuta kuin kokeilemaan.Kiitos :) Ei muuta kuin kokeilemaan.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-6318246754226990302014-12-04T04:04:55.406+02:002014-12-04T04:04:55.406+02:00On tämä hieman murenevampaa kuin vehnäjauhoista te...On tämä hieman murenevampaa kuin vehnäjauhoista tehty, mutta palat pysyivät kuitenkin ihan hyvin kasassa.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-77444936375301958002014-12-03T11:46:16.874+02:002014-12-03T11:46:16.874+02:00Onpas herkullisen näköinen kakku! :)Onpas herkullisen näköinen kakku! :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-15818022118211605642014-12-03T10:44:07.297+02:002014-12-03T10:44:07.297+02:00Tuliko kakusta murenevaa?Tuliko kakusta murenevaa?Irkkuhttps://www.blogger.com/profile/02869159368772352839[email protected]