tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post8894786700775569244..comments2023-12-04T18:55:17.244+02:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Mix Well -jauhojaAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-65492702833637919852012-08-20T23:08:48.509+03:002012-08-20T23:08:48.509+03:00Itse olen käyttänyt pääasiassa Semperin jauhoja ja...Itse olen käyttänyt pääasiassa Semperin jauhoja ja kyllä, jauhoissa on eroja, sillä eri jauhojen koostumukset ovat aivan erilaiset. Sunnuntain jauhot ovat esimerkiksi pääasiassa vehnätärkkelystä, kun taas Semperin jauhot ovat sekoitusta perunasta, maissista ja riisistä (Semperillä myös yksi vehnätärkkelysjauho). Makuasia mistä itse kukin tykkää ja yleensä neuvonkin alkuun uusia keliaakikoita kokeilemaan erilaisia jauhoja, jotta löytää ne omat suosikkinsa. Erot huomaa ehkä parhaiten leivonnaisten rakenteessa, ei niinkään maussa (esimerkiksi muffinssithan maustetaan yleensä jollakin).Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-44876648574057242422012-08-20T20:30:40.703+03:002012-08-20T20:30:40.703+03:00Itsekin jonkin verran gluteenitonta leivoskelen, k...Itsekin jonkin verran gluteenitonta leivoskelen, kun sukulaisissa keliaakikoita on. Mitä mieltä olet, onko jauhoissa eroja? Itse oon käyttänyt suurelta osin Sunnuntain jauhoja, sekä tummia että vaaleita eri juttuihin. Nyt mietin, että tuleeko esim. Semperin ja Sunnuntain jauhoilla erilaisia piirakoita / muffinsseja / kakkuja?Reijahttp://www.lamminmaki.org/blog[email protected]