tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post7690023101717311817..comments2024-05-22T09:53:46.420+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: RuustinnankakkuAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-88713309689304648002014-09-25T15:43:19.736+03:002014-09-25T15:43:19.736+03:00Gluteenittomat kahvikakut ovat hieman murentuvampi...Gluteenittomat kahvikakut ovat hieman murentuvampia kuin tavalliset, mutta niistä pystyy silti ihan hyvin leikkaamaan palasen. Yleensä jos kakku murtuu leikatessa, niin taikinassa on ollut liikaa jauhoja. Voit kokeilla myös lisätä taikinaan pienen määrän ksantaania, se tekee kakusta kestävämmän. Sellaiset kakut, joiden taikinassa on jotain maitotuotetta (esim. jogurttia) ovat myös yleensä rakenteeltaan kestävämpiä.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-56469622435535678712014-09-22T14:29:41.296+03:002014-09-22T14:29:41.296+03:00Tätä pitääkin kokeilla, kiitos ohjeesta. Olisin ky...Tätä pitääkin kokeilla, kiitos ohjeesta. Olisin kysynyt sitä, että miten ylipäätään sinulla onnistuu kahvikakut ja onko ne miten "haperoita" - minulla kahvikakut jostain syystä ovat melkein pääsääntöisesti todellakin murenevaisia - siis gluteenittomat - ja olenkin lakannut tekemästä niitä. Nyt taas vaivaa mieltä, että josko kuitenkin taas kokeilisi....että onhan se onnistuttava.<br />Tosiaan, minulla voi kakku onnistua muuten hyvin, mutta kun alat leikkaamaan ja syömään niin jopa murenee käsiin,,,,Ritvahttps://www.blogger.com/profile/09533311752444771368[email protected]