tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post6486670076613349976..comments2022-06-14T15:21:31.834+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Gluteenittomat mokkapalatAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-64499772370300780642017-09-22T18:46:24.556+03:002017-09-22T18:46:24.556+03:00Strösseleissä sen sijaan löytyy myös viljattomia (...Strösseleissä sen sijaan löytyy myös viljattomia (ei sisällä viljaperäisiä tärkkelyksiä mahdollisesti sisältävää glukoosisiirappia tai vehnä-/ohratärkkelystä) vaihtoehtoja, jotka sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon. Tinkehttps://www.blogger.com/profile/13121149003162115197[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-17128462125323020262016-02-07T15:44:21.461+02:002016-02-07T15:44:21.461+02:00Nomparellit eivät yleensä ole gluteenittomia, jote...Nomparellit eivät yleensä ole gluteenittomia, joten ei niitä keliaakikoille eikä muillekaan gluteenittomille.Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-17952019793141170772014-01-31T21:44:15.642+02:002014-01-31T21:44:15.642+02:00Yleensä leivinjauheella kohotettavat onnistuvat ih...Yleensä leivinjauheella kohotettavat onnistuvat ihan hyvin kun vain vaihtaa jauhot gluteenittomiin. Suosittelen Semperin hienoa jauhoseosta (fin mix), se käy varmasti kaikille keliaakikoille. Suklaa kannattaa myös tarkistaa, ettei siinä ole saattaa sisältää vehnää -merkintää, Panda on yleensä turvallinen valinta :) Jos gluteeniton leivonta on vielä vähän uusi juttu, tutustu tuohon vinkit gluteenittomaan leivontaan -osioon, siellä on listattu asioita, jotka kannattaa huomioida, ettei gluteenittomaan leivonnaiseen pääsisi gluteenia missään tilanteessa.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-31792571020179514852014-01-31T21:22:38.168+02:002014-01-31T21:22:38.168+02:00Heippa! Oon tutustunut sun blogiin, kun kaverillan...Heippa! Oon tutustunut sun blogiin, kun kaverillani on keliakia ja tykkään leipoa hänelle kaikenlaista gluteenitonta. En kuitenkaan ole kamalasti asiaan perehtynyt, ja mietin, että toimiiko esim. tavallisten mokkapalojen ohje jos jauhot vaihtaa gluteenittomiin? Löysin nimittäin mahtavan valkosuklaa(mokka)palojen ohjeen netistä, mutta mietin, voiko sen tuosta vain muuttaa gluteenittomaksi:D Siispä kysyn asiantuntijalta neuvoa! Ohje on muuten aika perus, jauhoja tulee 225 g, mutta reseptiin kuuluu teelusikallinen sekä leivinjauhetta että ruokasoodaa. Vaikuttaako se mihinkään vai pitäisikö minun muokata reseptiä jotenkin? Kiitos kamalasti jos voit auttaa!Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-67702979766224591752013-10-30T22:33:27.604+02:002013-10-30T22:33:27.604+02:00Se on kyllä totta, että noita e-koodeja noiden jau...Se on kyllä totta, että noita e-koodeja noiden jauhojen tuoteselosteessa riittää, mutta ehkä menen tässä asiassa siinä missä aita on matalin :) Itseäni nuo e-koodit noissa jauhoissa ei kamalasti häiritse, kun muuten syön melko pitkälti itse tehtyä perusruokaa, eivätkä nuo herkut kuulu jokapäiväiseen ruokavalioon. Osa näistä leivonnaisista kun menee muiden suihin :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-65234040534110098732013-10-30T11:49:21.967+02:002013-10-30T11:49:21.967+02:00En ole kokenut että on kovin &quot;kivaa&quot; ost...En ole kokenut että on kovin &quot;kivaa&quot; ostaa jauhoja joihin on lisätty kohtalaisesti e-aineita ja sokeria. Ja ymmärrän kyllä että näillä leivontavolyymeilla hinnat kyllä tulisivat aika korkeiksi jos kaikki korvaisi muilla tuotteilla :)JJ[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-59934665240959151512013-10-29T15:37:59.545+02:002013-10-29T15:37:59.545+02:00Niitä tulee tosiaan käytettyä, kun eivät sisällä v...Niitä tulee tosiaan käytettyä, kun eivät sisällä vehnätärkkelystä ja ovat ihan hyviä perusjauhoja. En juurikaan niitä korvaa manteli- tms. jauhoilla, sillä leivonnaisten rakenne muuttuu melkoisesti mantelijauhoa käytettäessä ja hintakin tulisi vähän turhan kovaksi. Miksi välttelet Semperin jauhoja? :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-25230984559242571072013-10-28T18:36:45.358+02:002013-10-28T18:36:45.358+02:00Hei! Huomaan että käytät aika paljon noita Semperi...Hei!<br />Huomaan että käytät aika paljon noita Semperin jauhoja leivonnassa. Korvaatko niitä koskaan esim. mantelijauholla tai kookosjauholla?<br />Itse olen vähän vältellyt noita Semperin jauhoja..JJ[email protected]