tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post6410171348628330939..comments2023-06-08T17:08:35.015+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Gluteenittomat lusikkaleivätAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-15693530393426400812017-05-10T06:25:51.966+03:002017-05-10T06:25:51.966+03:00Voiko käyttää Pirkan gluteenitonta jauhoseosta et ...Voiko käyttää Pirkan gluteenitonta jauhoseosta et onnistuu ? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11854776195430584879[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-38402607225606969352016-03-22T20:38:57.927+02:002016-03-22T20:38:57.927+02:00mikä avuksi, kun minulla suli koepikkuleipä uuniss...mikä avuksi, kun minulla suli koepikkuleipä uunissa ihan täysin? Se siis levisi kokonaan. Kun otin taikinan jääkaapista, niin taikina tuntui jotenkin vetelältä kun painelin lusikkaan ja se ei meinannut lusikasta irrota millään.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00656888108239377223[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-25721499062930570852014-08-21T10:23:40.717+03:002014-08-21T10:23:40.717+03:00Lusikkaleipien rakenne on yleensä sellainen rapea ...Lusikkaleipien rakenne on yleensä sellainen rapea ja taikinassa sulamattomana olevan sokerin pitäisi saada aikaan se rapeus. Rakeisiksi näiden ei kuitenkaan pitäisi jäädä. Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-1430032624152055082014-08-20T19:55:18.728+03:002014-08-20T19:55:18.728+03:00Mulla jäi aika rakeiseksi, maku oli kyllä hyvä, mu...Mulla jäi aika rakeiseksi, maku oli kyllä hyvä, mutten oikein välittänyt rakenteesta.Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-64225896628754408912014-07-01T01:00:30.892+03:002014-07-01T01:00:30.892+03:00Kiitos :) Testasin kuorien pakastamisenkin ja hyvi...Kiitos :) Testasin kuorien pakastamisenkin ja hyvin onnistui. Kuoret voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi ennen juhlia ja pakastaa täyttämättöminä. Ennen juhlia sitten vain sulatus huoneenlämpöisiksi, täyttö ja sokerointi (jonka jälkeen säilytys jääkaapissa).Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-80776432020164674702014-06-30T10:01:06.530+03:002014-06-30T10:01:06.530+03:00Ihana ohje! Kiitos! Tätä kokeilen kesän juhliin......Ihana ohje! Kiitos! Tätä kokeilen kesän juhliin... <3 Hallatar https://www.blogger.com/profile/00765073889340765548[email protected]