tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post6372923488729909154..comments2023-06-08T17:08:35.015+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Korvapuustit fariinisokerillaAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-32686188242866945842014-02-16T16:39:14.557+02:002014-02-16T16:39:14.557+02:00Tuo kuulostaa tosi hyvälle! Menee testiin heti kun...Tuo kuulostaa tosi hyvälle! Menee testiin heti kun seuraavan kerran teen pullaa, kiitos vinkistä! :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-59490903941504854862014-02-16T16:23:50.637+02:002014-02-16T16:23:50.637+02:00Koitappas joskus laittaa puusteihin sisälle voita,...Koitappas joskus laittaa puusteihin sisälle voita, fariinisokeria ja kookoshiutaleita, tulee tosi hyvää, ja vaikkei kookoksesta muuten pitäisi niin nämä maistuvat, sillä kookoksen maku ei juuri tule esille :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01716642058552916792[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-48861465098720654982013-10-22T20:08:40.620+03:002013-10-22T20:08:40.620+03:00Kiitos vastauksesta.. täytyypä kokeilla :)Kiitos vastauksesta.. täytyypä kokeilla :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-27030043832528482622013-10-22T11:13:15.385+03:002013-10-22T11:13:15.385+03:00Omasta mielestäni niillä ei saa samanlaista lopput...Omasta mielestäni niillä ei saa samanlaista lopputulosta, ovathan ne jo rakenteellisestikin aivan erilaisia. Psyllium nesteeseen turvotessaan muodostaa geelin joka toimii taikinan sitkopohjana ja ksantaani toimii jauhojen seassa. Eron huomaa siinä jos leipoo pullia ja laittaa pelkästään ksantaania taikinaan, lopputulos ei ole ollenkaan niin muhkea kuin psylliumin kanssa. Olen omien kokeilujeni myötä päätynyt käyttämään yleensä molempia, ne täydentävät toisiaan ja näin saa aikaan parhaan lopputuloksen :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-10677639149577825642013-10-21T23:25:27.209+03:002013-10-21T23:25:27.209+03:00Hei, kiitos hyvistä gluteenittomista ohjeista. Ole...Hei,<br />kiitos hyvistä gluteenittomista ohjeista. Olen joitakin blogistasi kokeillut.:)<br />Haluaisin kysyä: Miksi käytät sekä psylliumia että ksantaania? Olen luullut että molemmilla saa saman lopputuloksen leivonnassa eli siis että käytettään joko tai.<br />-KK-Anonymous[email protected]