tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post6088997473039309888..comments2024-05-22T09:53:46.420+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: JoululeipäAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-62179176882082137512015-01-12T12:07:07.513+02:002015-01-12T12:07:07.513+02:00Ole hyvä! Hienoa, että ohje on ollut mieluista.Ole hyvä! Hienoa, että ohje on ollut mieluista.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-46041683724240856222015-01-08T21:59:34.629+02:002015-01-08T21:59:34.629+02:00Kiitos ohjeesta. Tämä kyllä maistui joulupöydässä ...Kiitos ohjeesta. Tämä kyllä maistui joulupöydässä ja nyt jälkeenkin!Jaanahttp://www.kakunaika.fi[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-58727422841770227452014-12-28T20:56:02.277+02:002014-12-28T20:56:02.277+02:00Oli todella hyvän makuista kaikesta huolimatta. :)...Oli todella hyvän makuista kaikesta huolimatta. :)Maria[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-62995585095933372422014-12-24T06:17:40.797+02:002014-12-24T06:17:40.797+02:00Kohoamiseen vaikuttaa moni asia. Joskus jos lämpöt...Kohoamiseen vaikuttaa moni asia. Joskus jos lämpötilat sattuvat olemaan hiivan toiminnalle täydelliset, kohoaa taikina todella tehokkaasti ja lyhyempi kohotusaika riittää. Välillä taas jos hiiva ei herää kunnolla, vaatii taikina pidemmän kohotusajan. Leivän kohoamista kannattaa siksi seurata aina ohimennen ja tarvittaessa pistää leipä aiemmin paistumaan :) Toivottavasti leipä oli kuitenkin maultaan hyvä.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-30394427712537257522014-12-24T06:15:29.260+02:002014-12-24T06:15:29.260+02:00Mausteet on tässä muokattavissa ihan oman maun muk...Mausteet on tässä muokattavissa ihan oman maun mukaan :) Pomeranssin laittamista mietin itsekin, mutta se oli juuri sillä hetkellä loppu. Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-18723769676894801642014-12-21T19:52:00.684+02:002014-12-21T19:52:00.684+02:00Tein perjantaina leipää ja tuli muuten ihan hyvää,...Tein perjantaina leipää ja tuli muuten ihan hyvää, mutta kohotusvaihe meni vähän mönkään, kun taikina tuli liikaa yli reunojen, ilmeisesti liian pieni leipävuoka, ja jouduin vaihtamaan toiseen (kakku)vuokaan, kun ei muuta ollut. Tänään tein puolet pienemmän annoksen eikä taikina kohonnutkaan enää niin paljon. Tuli sitten kiva "pikkuleipä", mutta paremman makuinen, kun edellinen. Huomenna pitää hakea isompi vuoka ja tehdä vielä lisää. :)Maria[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-58498422082795240582014-12-21T08:31:44.998+02:002014-12-21T08:31:44.998+02:00Tästä tuli NIIN hyvää! Kiitos! Tosin maustehyllyll...Tästä tuli NIIN hyvää! Kiitos! Tosin maustehyllyllä meni mönkään ja ostin fenkolin sijaan kuminaa mutta laitoin sitten kuminan ja aniksen lisäksi puoli tl pomeranssia. Yksi leipä on jo lähes syöty, toisen teen tänään tai huomenna. Nam :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-79487868312391153992014-12-18T19:34:58.574+02:002014-12-18T19:34:58.574+02:00Näyttää oikein hyvälle. Pitää kokeilla itsekin jon...Näyttää oikein hyvälle. Pitää kokeilla itsekin jonain päivänä. Ei ole tullutkaan syötyä leipää pariin kuukauteen. :)Maria[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-58970717261444234912014-12-18T00:40:45.908+02:002014-12-18T00:40:45.908+02:00Jess, kiitos!! :) Tätä leivon huomenna!Jess, kiitos!! :) Tätä leivon huomenna!Anonymous[email protected]