tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post6021454795798812802..comments2024-05-22T09:53:46.420+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: MacaronsAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-46549124245320521632016-05-23T20:52:43.104+03:002016-05-23T20:52:43.104+03:00Hei, suunnitelmissa tehdä näitä. Yksi kohta jäi h...Hei,<br /><br />suunnitelmissa tehdä näitä. Yksi kohta jäi hämmentämään: &quot;kokeile kypsyys tökkäämällä hattua kevyesti, kypsän macaronin hattu ja kanta ovat kiinnittyneet toisiinsa&quot;. Luulin, että tässä laitetaan aina kaksi keksiä päällekkäin ja niiden väliin täytettä, mutta pitääkö nuo siis halkaista tms? Vai mitä tuo hattu ja kanta tarkoittaa? Ja niin, tuliko näistä hyviä? Oletko tehnyt uudelleen?Anonymous[email protected]