tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post6003564070878178734..comments2024-03-22T16:00:34.796+02:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Kuinka tehdään hapanjuuri?Suviihhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-38639049101011579752014-03-22T14:48:37.880+02:002014-03-22T14:48:37.880+02:00Olen itse huomannut, että juuri vain paranee aina ...Olen itse huomannut, että juuri vain paranee aina kun sen herättää ja palauttaa takaisin kylmään. Tuon psylliumin kanssa kannattaa olla aika varovainen, ettei juuresta tule liian paksua.Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-1705940160003871892014-03-21T19:29:42.929+02:002014-03-21T19:29:42.929+02:00Eksyin vasta blogiisi ja löysin jo todella monta r...Eksyin vasta blogiisi ja löysin jo todella monta reseptiä, joita pitää päästä testaamaan. <br /><br />Siitä lähtien, kun aloin välttää gluteenia, luulin että monista asioista vain pitää luopua. Blogisi todisti toisin. Tämä hapanjuuri erityisesti tulee mullistamaan elämäni, sillä rakastan leipää.Pinjahttps://www.blogger.com/profile/00392055459727443268noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-11122282615121930342014-02-04T20:53:46.819+02:002014-02-04T20:53:46.819+02:00Ei ole mitään varmaa tietoa, sillä en ole nähnyt a...Ei ole mitään varmaa tietoa, sillä en ole nähnyt aiheesta missään mitään tutkimusta tms. Olettaisin kuitenkin, että tattarista tehtyyn hapanjuureen muodostuu hiiva/bakteerikanta ihan samalla tavalla kuin ruisjuureenkin, joten ainakin jossain määrin vaikutukset lienevät samantyyppiset.Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-62599952635797507452014-02-03T20:27:56.919+02:002014-02-03T20:27:56.919+02:00Hei!
Onko sinulla tietoa gluteenittoman hapanjuu...Hei! <br /><br />Onko sinulla tietoa gluteenittoman hapanjuuren terveyshyödyistä? Ovatko samaa tasoa ns. tavallisen hapanjuuren kanssa, eli juuri sisältää esim. maitohappobakteereja?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-850010625740790302014-01-06T22:54:52.443+02:002014-01-06T22:54:52.443+02:00En ole testannut, mutta pitäisi onnistua. Sulatus ...En ole testannut, mutta pitäisi onnistua. Sulatus sitten vain huoneen lämmössä ja sulatuksen yhteydessä aina juuren herättäminen eli juurta ruokitaan jauholla ja annetaan olla huoneen lämmössä useampi tunti ennen leipomista, mieluusti yön yli.Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-47965972618263041852014-01-06T13:52:20.895+02:002014-01-06T13:52:20.895+02:00Voiko tätä tattarijuurta pakastaa?Voiko tätä tattarijuurta pakastaa?Arjahttps://www.blogger.com/profile/01320837809893914899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-2849752294838627792013-11-19T02:04:53.553+02:002013-11-19T02:04:53.553+02:00Ole hyvä, ei muuta kun hapanleipää tekemään :)Ole hyvä, ei muuta kun hapanleipää tekemään :)Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-22247460744514557902013-11-18T19:27:15.661+02:002013-11-18T19:27:15.661+02:00Kiitos - tätä minä olen kaivannut :)Kiitos - tätä minä olen kaivannut :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12689382285882740177noreply@blogger.com