tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post4360873679355373820..comments2022-06-14T15:21:31.834+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Vaaleat sämpylätAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-88022966570005482322016-12-26T21:46:05.994+02:002016-12-26T21:46:05.994+02:00Tämä on tosi ihana resepti! Kokeilin tänään ja voi...Tämä on tosi ihana resepti! Kokeilin tänään ja voisi muuten uskoa että olis ihan vehnästä tehtyjä. Iskä kun on keliaakikko niin aina gluteenittomasta mie oon leiponut. Tosi ihanat tuli! Kiitos reseptistä! :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-23104799817529837142014-11-16T19:55:38.150+02:002014-11-16T19:55:38.150+02:00En ole koskaan kokeillut, miten tämä kyseinen taik...En ole koskaan kokeillut, miten tämä kyseinen taikina tuolla tavoin tehtynä käyttäytyisi. Pataleipää olen tehnyt ja senhän annetaan kohota yön yli kylmässä. Kannattaa tehdä taikina kylmään nesteeseen, ettei hiiva lähde toimimaan liian nopeasti ja sämpylät ylikohoa. Kerro miten kävi jos kokeilet :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-56199827009391662012014-11-16T07:08:48.217+02:002014-11-16T07:08:48.217+02:00Tosi hyvä resepti! Olen tehnyt näitä jo muutaman k...Tosi hyvä resepti! Olen tehnyt näitä jo muutaman kerran, vähän vaihdellen jauhoja. Sitä olen miettinyt, että voisiko taikinan tehdä illalla valmiiksi ja laittaa yöksi jääkaappiin nousemaan? Mitenköhän taikina silloin käyttäytyy? Aamulla voisi sitten vaan paistaa sämpylät.Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-7864675344176952412014-10-19T16:48:30.471+03:002014-10-19T16:48:30.471+03:00Hyvälle näyttävät :)Hyvälle näyttävät :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-68376186032070843312014-10-19T16:31:40.711+03:002014-10-19T16:31:40.711+03:00http://i58.tinypic.com/21diseb.jpg Hyviä tuli!http://i58.tinypic.com/21diseb.jpg Hyviä tuli!Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-58427380009791600602014-06-24T22:37:19.233+03:002014-06-24T22:37:19.233+03:00Kuivahiivan voi lisätä taikinaan miltei missä vaih...Kuivahiivan voi lisätä taikinaan miltei missä vaiheessa tahansa, kunhan vain sekoittaa niin, ettei se paakkuunnu. Täällä vinkkejä kuivahiivan käytöstä gluteenittomassa leivonnassa: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi/2014/05/kuivahiivan-kaytto-gluteenittomissa.htmlAdminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-48994847468752317872014-06-24T14:54:40.106+03:002014-06-24T14:54:40.106+03:00Kiitos ohjeesta, tämä oli eka gluteeniton sämpylä ...Kiitos ohjeesta, tämä oli eka gluteeniton sämpylä mitä kokeilin. Tosi littanoita niistä tuli, mutta maistuivat hyviltä :) Laitoin päälle juustoraastetta. Gluteeniton ruokavalio&amp;leivonta on mulle varsin uutta, joten kysynkin miksi kuivahiiva laitetaan suoraan taikinaan eikä jauhojen sekaan kuten &quot;normaalileipomisessa&quot;?Danny ja Eikkahttps://www.blogger.com/profile/17777752240181825303[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-64469992124404447812014-04-07T00:21:42.237+03:002014-04-07T00:21:42.237+03:00Toivottavasti tykkäät ohjeesta :) Tämä on sellaine...Toivottavasti tykkäät ohjeesta :) Tämä on sellainen perusohje, jota on sitten helppo muokata lisäämällä joukkoon vähän mitä haluaa (siemeniä tms.).Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-77713560866011187912014-04-06T21:09:47.128+03:002014-04-06T21:09:47.128+03:00Leivoin juuri tänään eka kertaa gluteenittomia säm...Leivoin juuri tänään eka kertaa gluteenittomia sämpylöitä ja kovin &quot;littanoita&quot; tuli. Maku oli kyllä hyvä. Ohjeessa oli mukana juustoraastetta. Kiitos tästä ohjeesta. Huomenna innolla kokeilemaan!<br /><br />Raija<br /><br />Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-68883335553917237902014-03-22T14:49:41.009+02:002014-03-22T14:49:41.009+02:00Jos tahtoo sellaisia korkeampia, niin näiden ympär...Jos tahtoo sellaisia korkeampia, niin näiden ympärille voi leivinpaperista tehdä sellaiset rinkulat, jotka estävät sivuille tapahtuvaa kohoamista. Korkeista voi sitten tehdä vaikka kerroshampurilaisen.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-12024286142613626612014-03-22T14:20:23.590+02:002014-03-22T14:20:23.590+02:00Voitelu vedellä ja seesaminsiemeniä päälle, aivan ...Voitelu vedellä ja seesaminsiemeniä päälle, aivan täydellisiä hampurilaissämpylöitä :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-78590439307052653532013-11-06T13:14:42.236+02:002013-11-06T13:14:42.236+02:00Niin se muuten näkyy olevankin, Suomen hiivan sivu...Niin se muuten näkyy olevankin, Suomen hiivan sivuilta juuri luin aiheesta. Gluteenittomat jauhoseokset on yleensä kovin tärkkelyspitoisia, joten ehkä siltäkin kannalta on ihan ok käyttää vähän enemmän hiivaa ;)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-22565166295274372922013-11-06T09:51:56.007+02:002013-11-06T09:51:56.007+02:00Minulla on ollut se käsitys, että koska pullataiki...Minulla on ollut se käsitys, että koska pullataikinassa on enemmän sokeria, pitää laittaa enemmän hiivaa. Sokeri &quot;syö&quot; hiivan tehoja tms. Teen leivät usein valmiista sekoituksista, mutta jos nyt uskaltaisi tehdä omia sekoituksia tuplamäärällä hiivaa. Anonymous[email protected]