tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post4308453799715935113..comments2024-07-16T12:38:01.810+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Raparperi-vaniljapiirakkaAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-87117840258073655392014-07-23T18:33:41.285+03:002014-07-23T18:33:41.285+03:00Kaura on antanut varmasti kivan makuvivahteen pohj...Kaura on antanut varmasti kivan makuvivahteen pohjaan :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-58733890804618802582014-07-22T21:56:38.541+03:002014-07-22T21:56:38.541+03:00Tein puolukasta ja kaurajauhoista ja Pirkan glutee...Tein puolukasta ja kaurajauhoista ja Pirkan gluteenittomasta jauhosta. Tuli ihan sairaan hyvää! Kiitos tosi hyvästä ohjeesta :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-34617006296150018742014-06-15T10:49:43.785+03:002014-06-15T10:49:43.785+03:00Kreemiinhän se ohje on 1 dl jauhetta/3dl nestettä,...Kreemiinhän se ohje on 1 dl jauhetta/3dl nestettä, joten laittaisin 5dl nestettä (maitoa vieläpä, että tulee täyteläisempi) desille jauhetta tätä piirakkaa varten. Vaniljatäytteen tulisi olla sellaista noin jogurtin paksuista tai ehkä ihan himpun paksumpaa. Kokeile tuolla 5 desillä nestettä ja tarvittaessa lisää tilkka enemmän tai pikkulusikallinen jauhetta, jos tuntuu, ettei paksuus ole kohdillaan.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-11250870620563092342014-06-14T22:29:43.367+03:002014-06-14T22:29:43.367+03:00Moikka! Ostin tuota Sallisen vanilijakreemiä rahka...Moikka! Ostin tuota Sallisen vanilijakreemiä rahkapullia varten ja mietin että jos käytän sitä tähän raparperipiirakkaan, kuinka paljon tulisi laittaa jauhetta ja nestettä että sitä olisi tarpeeksi? :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-7925287020399966922014-01-14T05:20:57.812+02:002014-01-14T05:20:57.812+02:00Oi, omenalla en olekaan itse tätä vielä tehnyt! Tu...Oi, omenalla en olekaan itse tätä vielä tehnyt! Tuon vaniljakastikkeen voi korvata myös Sallisen vaniljakreemillä (isot marketit myyvät jauhetta). Kreemin voi tehdä maitoon tai veteen, ihan omien mieltymysten mukaan, mutta siitä kannattaa tehdä hieman löysempää, kuin mitä pakkauksen ohjeessa.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-78161482037884552822014-01-14T01:02:43.976+02:002014-01-14T01:02:43.976+02:00Aloittelevallekin gluteenittomalle kokkailijalle t...Aloittelevallekin gluteenittomalle kokkailijalle tämä oli tosi toimiva resepti! Mielettömän hyvää omppupiirakkaa tuli. Kiitos miljoonasti, tästä tulee sellainen luottoreseptini :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-89151520833364326532012-10-31T10:51:12.909+02:002012-10-31T10:51:12.909+02:00todella herkullisen näköistä. Täytyy kokeilla tätä...todella herkullisen näköistä. Täytyy kokeilla tätä ensi tilassa, koska olen suuri raparperin ystävä :)<br />Samalla täytyy ottaa blogisi ylös, koska niin mielelläni kokeilen tehdä gluteenittomia leivonnaisia!<br /><br />http://kolinaakeittiossa.blogspot.fiNinahttps://www.blogger.com/profile/04056121582803088762[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-70316942667305919192012-10-15T19:22:05.013+03:002012-10-15T19:22:05.013+03:00Tämä on tosi hyvää piirakkaa ja helposti muokattav...Tämä on tosi hyvää piirakkaa ja helposti muokattavissa aina kauden mukaan. Yksi omista suosikeistani :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-63738607314744208922012-10-15T00:04:45.133+03:002012-10-15T00:04:45.133+03:00Aivan ihanan näköistä piirakkaa!! :P ;) Tuota täyt...Aivan ihanan näköistä piirakkaa!! :P ;) Tuota täytyy joku kerta kokeilla njam! :) Pördehttp://vesiperhonen.vuodatus.net/[email protected]