tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post4278352085551332567..comments2021-01-09T20:11:44.228+02:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Pannukakku Farinan lettujauhostaAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-88932492022028692652014-06-24T22:39:52.906+03:002014-06-24T22:39:52.906+03:00Muunsin nestemäärää aika näppituntumalla, enkä ede...Muunsin nestemäärää aika näppituntumalla, enkä edes sitten katsonut, mitä pakkauksessa sanottiin turvottamisesta :) Turvotin taikinaa sen aikaa, että se näytti sopivan paksulle ja hyvin toimi myös tuolla lyhyemmällä turvottamisella.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-57907630782297381402014-06-24T17:54:26.941+03:002014-06-24T17:54:26.941+03:00Eikös tuo turvotusaika ole paketin kyljessä olevas...Eikös tuo turvotusaika ole paketin kyljessä olevassa ohjeessa 30 minuuttia? Siis lettutaikinalle. Olen turvottanut pannukakkutaikinankin sen 30 minuuttia, vähintään. Ja hyvä tuli. Tai siis itse en maistanut, kun tein sen pojalleni, ja käytin tavallista maitoa, jota oma vatsani ei kestä. Mutta pojalle maistui. Pieni poika ei jaksanut syödä kaikkia samana päivänä, joten laitoin loput pakasteeseen. Sieltä sitä piti käydä jo seuraavana päivänä hakemassa.Tuulahttps://www.blogger.com/profile/00025029650203984165[email protected]