tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post4232053820982317856..comments2022-06-14T15:21:31.834+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: SiemensämpylätAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-36344221479356527732014-10-26T18:17:52.528+02:002014-10-26T18:17:52.528+02:00Saa kivat ja maistuvat eväsleivät mukaansa :)Saa kivat ja maistuvat eväsleivät mukaansa :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04117455424363352174[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-66411485996428266402014-10-08T00:12:26.908+03:002014-10-08T00:12:26.908+03:00Toivottavasti pidit sämpylöistä :)Toivottavasti pidit sämpylöistä :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-40487553654938534722014-10-06T12:33:21.013+03:002014-10-06T12:33:21.013+03:00Kiitos kattavasta sivustosta. Tästä on todella hyö...Kiitos kattavasta sivustosta. Tästä on todella hyötyä näin aloittelijalle. Ja nyt lähden kokeilemaan nuita siemensämpylöitä. Toivotaan että onnistuu :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-70491190005681291922014-01-09T13:27:54.098+02:002014-01-09T13:27:54.098+02:00Nämä sitkonkorvikkeet eroavat toimintatavoiltaan j...Nämä sitkonkorvikkeet eroavat toimintatavoiltaan ja mielestäni täydentävät toisiaan. Psyllium on näistä se tärkeämpi ja ksantaani luo sitten sellaisen loppusilauksen siihen sitkoon, joten jos ei halus käyttää kuin toista, niin silloin suosittelen valitsemaan tuon psylliumin. Ehkä tämä on vain sellaista hifistelyä :DAdminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-9931663662305668532014-01-09T11:06:30.288+02:002014-01-09T11:06:30.288+02:00Kerro miksi käytät resepteissä sekä ksantaania ett...Kerro miksi käytät resepteissä sekä ksantaania että psylliumia. Eikö vain toinen riitä eli mitä tekee koostumukselle?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01735332848456530702[email protected]