tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post3650960466254737534..comments2024-07-16T12:38:01.810+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: PorkkanasämpylätAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-64214766102937859362014-02-08T17:11:03.945+02:002014-02-08T17:11:03.945+02:00Monissa gluteenittomissa sämpylöissä ja leivissä o...Monissa gluteenittomissa sämpylöissä ja leivissä on lämpimänä vähän tahmainen rakenne, mutta kun sämpylä jäähtyy, rakennnekin &quot;normalisoituu&quot;. Epäilisin, että tämä liittyy jossain määrin jauhojen tärkkelyspitoisuuteen.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-32075536069047140722014-02-08T11:37:32.156+02:002014-02-08T11:37:32.156+02:00Kokeilin tätä ohjetta ja heti paiston jälkeen tuot...Kokeilin tätä ohjetta ja heti paiston jälkeen tuotteet tosiaan olivat hyvin tahmeita sisältä - joskin seuraavana päivänä rakenne oli aivan täydellinen, kuin &quot;normaali&quot;sämpylöissä eikä tahmeudesta tietoakaan. Veikkaisin että porkkanaraasteen karkeudella olisi myös merkitystä, itse tein puolet ja puolet karkeaa ja hienompaa..Noorahttps://www.blogger.com/profile/17518662268402204535[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-48287376951906497322013-04-21T09:19:02.490+03:002013-04-21T09:19:02.490+03:00Puhelimella netissä ja vahingossa poistin kommentt...Puhelimella netissä ja vahingossa poistin kommenttisi kun pientä näyttöä näppäilin... Mutta muffinssipeltiä tosiaan voi käyttää myös sämpylöiden paistoon. Itselläni on tuo patonkipelti, jossa on hyvänä puolena pellissä olevat reiät, joiden ansiosta patongista tulee kauttaaltaan rapea.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-38473777684775951502013-04-17T15:07:35.710+03:002013-04-17T15:07:35.710+03:00Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.Sannahttps://www.blogger.com/profile/11208276900060600479[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-15731285789340412572013-04-05T14:56:06.652+03:002013-04-05T14:56:06.652+03:00Hei Hanni, minäpä testailen ohjetta uudemman kerra...Hei Hanni, minäpä testailen ohjetta uudemman kerran, että onko tähän päässyt tulemaan virhe ainemäärissä vai missä vika on. Kirjoittelen tänne kunhan olen ennättänyt leipomaan näitä pitkästä aikaa. Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-76179201442086660312013-03-29T11:54:49.262+02:002013-03-29T11:54:49.262+02:00Hei, kokeilin tätä reseptiä ja sämpylöiden rakenne...Hei, kokeilin tätä reseptiä ja sämpylöiden rakenne jäi hyvin tahmeaksi. Mistä se mahtaa johtua? Luulin, että sämpylät olisivat raakoja, mutta ne eivät kypsyneet enää lisää lainkaan. Jäähtyneenäkin koostumus sisältä oli tahmea. Outoa.<br /><br />-HanniAnonymous[email protected]