tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post2562804802916556504..comments2023-12-04T18:55:17.244+02:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Kaura-tattarileipäsetSuviihhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-38362174208041709922015-07-14T12:32:13.075+03:002015-07-14T12:32:13.075+03:00Kiva kuulla, että tykkäsit! Näitä teen varmasti it...Kiva kuulla, että tykkäsit! Näitä teen varmasti itsekin uuden satsin pakastimeen, kunhan ensimmäiset on syöty.Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-23309511575505611112015-07-12T21:10:59.125+03:002015-07-12T21:10:59.125+03:00Hei Suviih!
Tein näitä leipäsiä heti kaksinkertais...Hei Suviih!<br />Tein näitä leipäsiä heti kaksinkertaisen annoksen,olivat tosi hyviä. Näitä tulee varmaan tehtyä usein, Leivon lähes kaiken itse ja täällä on paljon vaihtoehtoja.<br />Blogiasi katselen päivittäin<br /><br />Seikkunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-65891009437926007152015-07-10T12:33:09.038+03:002015-07-10T12:33:09.038+03:00Onnistuu varmasti myös Viljatuotteen jauhoseoksist...Onnistuu varmasti myös Viljatuotteen jauhoseoksista. Viljatuotteen jauhoissa on psylliumia hieman mukana, joten jauhon määrä voi olla hieman vähäisempi. Itse lähtisin kokeilemaan niin, että laittaisin ensin 2,5dl Viljatuotteen jauhoa ja tarvittaessa lisäisin hieman. Uskoisin, että noin 3 dl on sopiva määrä. Taikina tosiaan on rakenteeltaan hieman tahmainen, mutta silti kuitenkin niin kiinteä, että siitä voi vaikka nuojiljalla nostella nokareita pellille.Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-65929631481603653122015-07-10T12:31:04.226+03:002015-07-10T12:31:04.226+03:00Moi! Tottakai voi jakaa ohjeen kun ohjeen yhteytee...Moi! Tottakai voi jakaa ohjeen kun ohjeen yhteyteen pistät selkeästi alkuperän ja myös linkin tänne alkuperäisen ohjeen yhteyteen :) Käynkin kurkkimassa blogiasi !Suviihhttps://www.blogger.com/profile/09816403888243296144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-74835592319806699262015-07-08T01:10:39.388+03:002015-07-08T01:10:39.388+03:00Moikka!
Kommentoin nyt tähän uusimpaan postauksees...Moikka!<br />Kommentoin nyt tähän uusimpaan postaukseesi, vaikka kommentti koskeekin vuoden takaista ohjettasi. Eli olen nyt kahteen kertaan testaillut gluteenittomien patonkiesi ohjetta ja ihastuin ikihyviksi, rakenne ja maku aivan uskomattomat, iso kiitos siis tuosta reseptistä, on helpottanut vähägluteenisen ruokavalion aloittelemista kummasti! <br /> Pidän itsekin blogia ja jakaisin mielelläni tuon ohjeen omillekin lukijoilleni, onko sinulle ok, mukana olisi tietysti linkki blogiisi? (: <br /><br />> kesayonunelmia.blogspot.fiAurorahttps://www.blogger.com/profile/04803718653558821151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-57444876782336268942015-07-07T12:35:53.730+03:002015-07-07T12:35:53.730+03:00Osaatko sanoa, onnistuvatko nämä yhtä hyvin jostai...Osaatko sanoa, onnistuvatko nämä yhtä hyvin jostain muusta jauhoseoksesta kuin tuosta Semperin karkeasta? Suosin itse Viljatuotteen jauhoseoksia. Hyvältä vaikuttava ohje! :)Anonymousnoreply@blogger.com