tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post2506810143293369659..comments2022-06-14T15:21:31.834+03:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: FocacciaAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-56237488057892211852014-03-30T01:37:19.887+02:002014-03-30T01:37:19.887+02:00Pienet tosiaan kypsyvät varmasti tehokkaammin ja n...Pienet tosiaan kypsyvät varmasti tehokkaammin ja nopeamminkin. Pitäisikin itse tehdä näitä taas pitkästä aikaa ja kokeilla myös pienempiä versioita. Uusia ohjeita koitan blogiini saada joka kuukausi.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-24087552908812731322014-03-29T22:51:58.952+02:002014-03-29T22:51:58.952+02:00Hei! Kokeilin näitä foccaccioita ensimmäisenä glut...Hei! Kokeilin näitä foccaccioita ensimmäisenä gluteenittomana leipomuksena mitä olen koskaan tehnyt. Hyvin onnistuvat ja taikinakin oli pehmeää ja sopivaa rakenteeltaan. Mielestäni &#39;pikkufoccacciat&#39; eli pienet sämpylät olivat paremman makuisia kuin isot ympyrät, sillä keskusta oli noissa isommissa jotenkin vetistä mutta silti kypsää.<br /><br />Mahtavan blogin olet saanut kasaan :). Lisää ohjeita odotellen,<br />yksi anonyymi vaan joka on gluteenittomalla ruokavaliolla :))Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-25489393178663920162013-01-14T20:25:07.401+02:002013-01-14T20:25:07.401+02:00Gluteenittomat leivät jäävät usein hieman kosteamm...Gluteenittomat leivät jäävät usein hieman kosteamman tuntuisiksi sisältä kuin tavalliset leivät, taikinaisia niiden ei kuitenkaan kuulu olla. Uuneissa ja niiden tehossa voi olla eroa, varsinkaan vanhemmat uunit eivät välttämättä lämpene aivan niin korkeaan lämpötilaan kuin mihin uuni on säädetty. Kokeile paistaa leipää hetki pidempään tai anna sen muhia uunissa jälkilämmöllä vielä hetki paistamisen jälkeen.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-9401075979354413712013-01-08T19:02:33.717+02:002013-01-08T19:02:33.717+02:00Hei, mistäköhän johtuu että tekemäni focaccia tunt...Hei, mistäköhän johtuu että tekemäni focaccia tuntuu jäävän sisältä raa&#39;aksi vaikka paistan sitä oikeassa lämpötilassa oikean ajan. Minulla on vasta todettu keliakia, joten en tiedä tuleeko leivän jäädä jotenkin taikinaisen venyväksi sisältä. Kiitos hyvästä blogista!Anonymous[email protected]