tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post1384772193231162657..comments2023-02-28T17:34:37.052+02:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: VaniljakierrepullatAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger27125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-55016145447568300652017-10-03T16:41:43.607+03:002017-10-03T16:41:43.607+03:00Nämä on ihania <3Nämä on ihania <3bennahttps://www.blogger.com/profile/12628718496237550599[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-79916180343994162742015-03-27T11:48:24.436+02:002015-03-27T11:48:24.436+02:00Ei muuta kuin testaamaan sitä appelsiinituorejuust...Ei muuta kuin testaamaan sitä appelsiinituorejuusto-versiotakin! Voi tulla aika herkullinen.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-15388568280713123302015-03-24T12:33:53.218+02:002015-03-24T12:33:53.218+02:00Tätä täytyy kyllä nyt mennä ja testata. Pitäisi si...Tätä täytyy kyllä nyt mennä ja testata. Pitäisi siirtyä gluteenittomaan, kun ravitsemuterapeutti sitä suositteli ja tästä sun postauksesta saan lisä potkua gluteenittomaan leivontaan! :)<br /><br />Jos nyt saan onnistumaan gluteenittomalla versiolla. "miltähän se maistuisi jos laittaisi appelsiini tuorejuustoa väliin"? minä,kun olen ihan himona siihen appelsiini tuorejuustoon! :)Villa Kalliohttps://www.blogger.com/profile/01127703662056346352[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-20484605804007217902015-03-11T18:56:54.855+02:002015-03-11T18:56:54.855+02:00Ole hyvä! :) Ole hyvä! :) Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-88761364232158740332015-03-10T14:09:39.417+02:002015-03-10T14:09:39.417+02:00Leivoin tänään näitä vaniljakierrepullia, voi mite...Leivoin tänään näitä vaniljakierrepullia, voi miten hyviä ovat. Heti uunista oton jälkeen täytyy aina ensimmäinen maistaa. Tätä glogia tulee päivittäin vilkaistua,paljon olen myös täältä leiponut. KIITOSSeikku[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-25540927000014757982015-02-15T17:20:19.868+02:002015-02-15T17:20:19.868+02:00Toimii kummin vain. Mikäli leipoo kaksinkertaisen ...Toimii kummin vain. Mikäli leipoo kaksinkertaisen annoksen, kannattaa se toinen pellillinen kohottaa viileässä, ettei se kohoa pääse kohoamaan liikaa. Parhaan lopputuloksen tosiaan saa leipomalla yhden erän kerrallaan, mutta kaksinkertaisenakin onnistuu kun vain mittaa jauhot huolellisesti ja kiinnittää huomiota tuohon kohottamiseen (se toinen pelti tosiaan ehtii kohota varmaan hieman pidempään, kuin mitä ohjeessa suositellaan).Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-65774950630154366792015-02-15T15:48:21.261+02:002015-02-15T15:48:21.261+02:00Veikkaan, että vastaus on erissä tuon nostattamis-...Veikkaan, että vastaus on erissä tuon nostattamis- ja paistovaiheen takia, jos parasta tulosta haetaan. Blogin ylläpitäjä kertokoon vitallisen vastauksen. ;) Mutta mä tunnustan aina leiponeeni kaksinkertaisen satsin ja HYVIN ovat kaikki kauppansa tehneet. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04117455424363352174[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-3341180057160634802015-02-13T07:08:34.693+02:002015-02-13T07:08:34.693+02:00Jos haluaa tehdä isomman satsin pullaa, kannattaak...Jos haluaa tehdä isomman satsin pullaa, kannattaako taikina tehdä kerralla vai erissä.? kaksinkertaisena ajattelin. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10934231090401708723[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-12616901292877163362015-02-11T18:33:55.802+02:002015-02-11T18:33:55.802+02:00Jos ksantaania ei ole, sen voi jättää taikinasta p...Jos ksantaania ei ole, sen voi jättää taikinasta pois ilman mitään muutoksia. Ksantaania voi tilata Vuohelan herkun verkkokaupasta: kauppa.vuohelanherkku.fiAdminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-56515119660202407432015-02-11T18:31:41.236+02:002015-02-11T18:31:41.236+02:00Pullien raakapakastamista en ole kokeillut, mutta ...Pullien raakapakastamista en ole kokeillut, mutta pullat voi kotikäyttöön pakastaa hyvin myös tuoreena heti kun ovat jäähtyneet ja sulattaa sitten tarpeen mukaan käyttöön. Kinkku-juustosarvet säilyvät päivän tai pari hyvin jääkaapissa ja ennen tarjoilua riittää pieni lämmitys. Niiden kohdalla uskoisin raakapakastamisen onnistuvan, sillä taikina on hyvin saman tyylinen kuin pasteijoissa ja pasteijoita olen raakapakastanut.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-47469689370896737072015-02-09T15:37:38.119+02:002015-02-09T15:37:38.119+02:00Hei! Meän kaupoista ei löytyny ksantaania, niin vo...Hei! Meän kaupoista ei löytyny ksantaania, niin voiko sitä korvata jollain? Psylliumia onneksi sentään löytyi! Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-6433178370167153342015-02-05T19:30:11.207+02:002015-02-05T19:30:11.207+02:00Hei, voiko pullat pakastaa raakana? Ennen kohotust...Hei, voiko pullat pakastaa raakana? Ennen kohotusta vai jälkeen? Parastahan pulla aina on tuoreena, mutta kun kaikkea ei ehdi samana päivänä tehdä.... Tai jos pitäisi valita niin kummat pakastaisit: pullat vai kinkku-juustosarvet?<br />Kiitos ohjeista, näistä riittää leivottavaa lukemattomiin herkutteluhetkiin!Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-14150949847842514992015-02-02T18:13:16.150+02:002015-02-02T18:13:16.150+02:00Ole hyvä! :)Ole hyvä! :)Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-9463987892852220372015-02-02T18:12:56.390+02:002015-02-02T18:12:56.390+02:00Onnistunut sekoitus voisi tulla riisistä, maissist...Onnistunut sekoitus voisi tulla riisistä, maissista, tapiokasta ja perunajauhosta. Mitään varmoja määriä en pysty näille antamaan, sillä en ole itse testannut. Psylliumia ja ksantaania kannattaa ehdottomasti laittaa taikinaan (ksantaania voi laittaa jopa 1 tl jos ei käytä valmista jauhoseosta). Ehkäpä riisiä 1/3, maissia 1/3, tapiokaa ja perunajauhoa sitten puolet ja puolet se viimeinen kolmannes jauhoista.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-18402363713667421582015-02-02T18:09:49.491+02:002015-02-02T18:09:49.491+02:00Minkä verran laitoit margariinia joukkoon? Yleensä...Minkä verran laitoit margariinia joukkoon? Yleensä ainakin Sallisen ja Milletin kreemijauheilla on tullut ihan sopivan tanakkaa ja on pysynyt rullatessa välissä. Minkä merkkistä kreemijauhetta käytit? Jos margariinia on mennyt enemmän kuin ruokalusikallinen, se voi hyvinkin vaikuttaa rakenteeseen. Kreemin tulee olla sellaista helposti levittyvää, mutta kuitenkin niin kiinteää, ettei se valu. Rullalle pyöritettäessä taikinaan ei kannata painaa niin, että kreemi pakenee taikinan edessä, vaan pyrkiä rullaamaan taikina vähän nostaen. Tuo Milletin kreemi oli selkeästi keltaisempaa kuin aiemmin käyttämäni Sallisen ja kuvan valaistus myös hieman korostaa kellertävää väriä.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-23325244714281823842015-02-02T18:05:21.433+02:002015-02-02T18:05:21.433+02:00Ole hyvä, mukava että ohje on ollut mieluisa!Ole hyvä, mukava että ohje on ollut mieluisa!Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-61677795746039212642015-01-30T20:04:57.705+02:002015-01-30T20:04:57.705+02:00Ihana ohje, kiitos! Näitä tullaan tekemään jatkoss...Ihana ohje, kiitos! Näitä tullaan tekemään jatkossakin. :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-71520371445759168882015-01-30T10:56:47.917+02:002015-01-30T10:56:47.917+02:00En yleensä käytä valmiita jauhoseoksia. Mitä glute...En yleensä käytä valmiita jauhoseoksia. Mitä gluteenittomia jauhoja ja missä suhteessa suosittelisit pullataikinaan (riisi, tattari, hirssi, maissi...)?Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-11721215713013523292015-01-29T20:11:35.222+02:002015-01-29T20:11:35.222+02:00Kokeilin tänään tätä ohjetta. Käytin vaniljakreemi...Kokeilin tänään tätä ohjetta. Käytin vaniljakreemijauhetta ensimmäistä kertaa, ja minusta ohjeen mukaan tehtynä siitä ei tullut kovin tanakkaa (laitoin tilkan juoksevaa margariinia, oliko syy siinä?). Kääriessäni taikinaa rullalle, täyte "pakeni" edestä pois, joten väliin ei jäänyt kovin paljon kreemiä, Pitäisikö kreemin olla paksua ja tahmeaa, jotta se pysyy välissä? Lisäksi väri oi paljon vaaleampi kuin pullissa sinun kuvassasi. Johtuuko se eri kreemimerkistä?Uskollinen vierailija[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-39369283907244415872015-01-29T17:35:25.413+02:002015-01-29T17:35:25.413+02:00Tein tänään ohjeellasi pullaa ja tuli parasta glut...Tein tänään ohjeellasi pullaa ja tuli parasta gluteenitonta pullaa ikinä! Taikinaa oli helppo käsitellä ja valmiit pikkupullat ovat niin kuohkeita ja "normaalin" oloisia että piti ihan vilkasta että jauhopussissa varmasti luki gluteeniton. :) Vihdoinkin saan tosi hyviä laskiaispullia. Kiitos tosi hyvästä ohjeesta. Srinityhttps://www.blogger.com/profile/11014630572667958565[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-67896748019808666202015-01-29T15:23:22.911+02:002015-01-29T15:23:22.911+02:00Tämä pullaohje on lähimpänä vehnäpullaa, mihin ole...Tämä pullaohje on lähimpänä vehnäpullaa, mihin olen omilla kokeiluillani päässyt. Toivottavasti ohje on mieluisa!Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-61284978177897138312015-01-28T19:11:22.969+02:002015-01-28T19:11:22.969+02:00Ihana blogi! Löysin tämän hiljattain Facebook-kave...Ihana blogi! Löysin tämän hiljattain Facebook-kaverin avulla. Aion kyllä kokeilla useita reseptejä, mm. näitä vaniljakierrepullia. Odotukset ovat aika korkealla, että täältä löytyisi "oikean" pullan makuisia ohjeita. :)Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-30762108262165401582015-01-25T19:42:42.040+02:002015-01-25T19:42:42.040+02:00Kiitos! Näitä kannattaa kyllä vaniljapullan ystävi...Kiitos! Näitä kannattaa kyllä vaniljapullan ystävien kokeilla.Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-71190224136273863822015-01-25T18:27:38.935+02:002015-01-25T18:27:38.935+02:00Nämä näyttävät todella hyviltä! :) Aion kokeilla n...Nämä näyttävät todella hyviltä! :) Aion kokeilla näitä tässä lähiaikoina. :)Annahttps://www.blogger.com/profile/07150695700185732480[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-76250141097619922992015-01-25T15:06:25.840+02:002015-01-25T15:06:25.840+02:00Kiitos :)Kiitos :)Anonymous[email protected]