tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post101711259871959194..comments2022-11-23T07:29:46.710+02:00Comments on Gluteenitonta leivontaa: Gluteenittomat runebergin tortutAdminhttp://www.blogger.com/profile/09816403888243296144[email protected]Blogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-54880721840533073142016-02-05T19:02:18.057+02:002016-02-05T19:02:18.057+02:00Kiitos reseptistä! Latoin sekaan myös joulun pipar...Kiitos reseptistä! Latoin sekaan myös joulun piparin jämät ja korvasin nuo jauhot tattarijauhoilla. Hyviä tuli! karkkihttps://www.blogger.com/profile/16027467011409221017[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-88312898603123353612016-01-27T17:36:53.496+02:002016-01-27T17:36:53.496+02:00Itse tein tortut niin, että painoin jokaiseen muff...Itse tein tortut niin, että painoin jokaiseen muffinsvuokaan jäiset vadelmat. Laitoin sokerikuorrutusta rinkulat päälle. Aivan ihana ohje. Kiitos!Anonymous[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-76447182888643652222015-02-05T14:24:39.749+02:002015-02-05T14:24:39.749+02:00Hei, vastaukseni tulee nyt valitettavasti hieman m...Hei, vastaukseni tulee nyt valitettavasti hieman myöhässä, kun en päivittäin käy kommentteja lukemassa :( Toivottavasti runebergintortut olivat kuitenkin onnistuneita. Pelkällä mantelijauholla en näitä ole koskaan testannut, mutta mantelijauhon määrää voi kyllä hieman kasvattaa. Nämä pysyvät myös hieman kosteampina, jos ennen paistoa laittaa päälle hilloa, joka saa sitten paiston aikana painua tortun sisälle. Tarvittaessahan nämä voi kostuttaakin, jolloin ne varmasti pysyvät erinomaisen kosteina parikin päivää. Koristelu kannattaa tehdä vasta tarjoilupäivänä,Adminhttps://www.gluteenitontaleivontaa.fi/[email protected]tag:blogger.com,1999:blog-3752166792872098695.post-81181613966725825312015-02-02T21:45:59.774+02:002015-02-02T21:45:59.774+02:00Heips! Etsin juuri kuumeisesti gluteenittomien run...Heips! Etsin juuri kuumeisesti gluteenittomien runebergin torttujen ohjetta. Viime vuonna löysin hyvän ohjeen, mutta tyhmä kun en ottanut sitä talteen.. Voisikohan nämä tehdä hyvissä ajoin ennen tarjoilua, siis tarkoitan vaikka kolme - neljä päivää ennen? Vai menevätkö huonoiksi? Synttärijuhlat lauantaina ja keskiviikkona olisi aikaa leipoa.. Ja voisikohan tuota semperin jauhoa korvata osittain tai jopa kokonaan mantelijauholla? Tykätään että leipomukset ovat semmoisia kosteita eikä jauhomaisia. Sen takia tykkään mantelijauhosta =)Anonymous[email protected]